I april 2015 blev sendt en container fra Herlev hospitalet til Armenien. Containeren var fuldt med hospitals funktionelle senge, krykke, rollator, stole, førstehjælps midler og mm. Projekt 0612-2672

Indsamlingen af gods til et humanitær bistand er et stort og hård arbejde. Inden man begynder at går i gang med indsamlingen, skal man have et viden om indsamlings arbejds proceduren, en god planlægning, ordentlige aftaler med forskellige institutioner, skole, organisationer og hospitaler. For at organisere arbejdet mere effektivt er det meget vigtigt, at starte indsamlingen i god tid. I starten af året 2009 begyndte vi med indsamlinger. Indsamlede gods blev sorteret og pakket ind i en papkasser. På billeder kan ses, hvordan DanArmens aktive medlemmer afvejede de papkasser og lagt ind i containeren. Skolemøbler, som Holbæk skole doneret os til en god formål blev læsset på en midlertidigt stillet container. Senere hentede vi også ting fra hospitalet. Sidst i november i 2009 blev bestilt en container, som blev stillet op i Holbæk. Alt, som vi indsamlede i forskellige steder, samt på den midlertidig container blev læsset først af og op i den ny bestilte container. Den 20. december i 2009 var containeren klar til afhentning af en Shipping firma. Inden afhentningen skulle alle nødvendige dokumentationer være klar. Dagen efter kom der en kæmpe lastbil, som lastede containeren på og kørt mod havn. 


Massagestole til børneklinikken for børnefysioterapi i Yerevan

dsc05481jpg Ved besøg af DanArmens næstformand Anna Karapetian i ”Surb Astvacamajr” klinikken, hvor der behandles handicappede og muskel travmatiserede børn, fremviste børnefysioterapeut Narine Karapetian de massagesenge, som DanArmen sendte humanitær bistand til dem. Massagesangen var en rigtig god værktøj til fysioterapeutens arbejds resultat. Hun forklarede os, at ved hjælp af sådan et vigtigt udstyr kan fysioterapeuter give de syge børn mere bedre og effektiv behandling. Klinikken har også fået trænings udstyr, specielle redskaber, samt lego legetøj til at fremme af børnenes udvikling.