I december i 2008-2009 blev sendt en container til Armenien til byen Noyemberyan i Tavush region. Den var fuldt med skoleborde, stole, tavler med kridt, køkkenting til kantinen, samt kontorartikler. Hjælpen blev delt ud til 15 forskellige modtagerenheder. En af de 15 modtagerenheder var skolen i Hovtashen i Ararat Amt ( Արարատի մարզ Հովտաշենի միջնակարգ դպրոց (26.11.2008թ. թիվ 0-56 գրություն)). 

Efter afsendelsen af gods har en gruppe fra DanArmen foreningen rejst til Armenien og besøgt skolen for at hjælpe dem med installering af PC og programmer. Skoleledelsen nåede kun til at oprette en klasse med PC- til IT undervisning. Skolen havde brug for bolde og andre trænings udstyrer til deres idræt og trænings timer. Udover det skolen manglede varmeanlæg, skoleborde, køleskab til deres lille kantine, tavler og mm.

Nedenunder kan ses det underskrevet dokument, som skolen har modtaget hjælpen. På dokumentet beskrevet om  antal, varer navn, pris og vægt, samt at humanitær hjælpen  ikke er undergivet til salg. bekrftelse10jpg