14.05.2019     Præsentation om Armenien

I henholdt til en venlig henvisning til Danarmen fra næstformand i Studentermenigheden i København og bla. Jørgen Schøiler Nielsen har DanArmen's næstformand Anna Karapetian og formand Ole Meldgaard afholdt et oplæg, foredrag om Armenien i Hans Tausens kirke på Halfdansgade 6, 2300 København S.

I forberedelse af en studierejse til Armenien, ønskede Studentermenigheden et foredrag om landet fra en herboende armenier, som var Danarmen's næstformand. I henhold til de studerendes ønsker blev der præsenteret både om de kulturelle seværdigheder i Armenien, om de studerendes vilkår på det statslige universitet i Armenien og om de nødvendige rejse-formaliteter. Studierejsen til Armenien finder sted i efteråret 2029 og omfatter ca. 22-23 universitetsstuderende fra flere studieretninger på Københavns Universitet, men primært nok fra teologi, religionsvidenskab, tværkulturelle og historierelaterede studierog to præster. DanArmens's formand Ole Meldgaard fortalte om kristendommen og kirkerne i Armenien og næstformanden om de armenske seværdigheder, historiske stede og bygninger, om det armenske folkemord, m.v..

Studentermenigheden har haft meget besvær med at skaffe en både dansk og armensktalende guide. Men DanArmen informerede studerende om, at den mulige guide for rejsen til Armenien lige så godt kunne være DanArmen, da DanArmen selv arrangerer en rejse til Armenien og er til rådighed som guide for alle interesserede.

11.05.2019
Det lykkedes os at arrangere en koncert med pop-sangerinden Lilit Hovhannisyan.
Hun kom til Danmark den 09.05.2019 og holdt koncert den 11.05.2019 på Sankt Annæ Gymnasium.
Publikum fik en fantastisk god oplevelse af koncerten. Mange af deltagerne gav ros til DanArmen for et rigtig godt og professionelt arrangement.
DanArmen vil med stolthed sige tak til alle dem som har hjulpet os, såsom medlemmer Jannik Evers, Annelise Monsen, Rolf Gregersen, Anette K.Hansen, Ashot Abramian, og de andre. 
Vi vil især takke Artour Karapetian, Vladimir Kirakosyan, Sara Turac for deres økonomisk støtte til dette hårde arbejde. Det er umuligt at opnå en succes uden donation.

Lilit Hovhannisyan  

Lilit Hovhannisyan blev født den 7. december 1987 i Yerevan, Armenien. Hun startede sin musikuddannelse på musikskolen Jrbashyan. I 2005 blev hun uddannet af statens sangteater i Armenien og i 2011 uddannet på Statens Musikkonservatorium -Komitas, på afdelingen for jazz vokal.
Siden hun var barn, ønskede hun at være fashion designer, men senere besluttede hun at følge en karriere i musik.

Armensk Superstar - 2006 Lilits Hovhannisyans første skridt i den musikalske karriere var gennem den ”Hay Superstar” show, den armenske version af Pop Idol. Lilit fangede publikum med sin unikke og charmerende stemme og ekstraordinære stil. I en musikkonkurrence arrangeret af "Yntsa" blev Lilit tildelt en grand prix.  

Koncertturne i 2013 - Lilit deltog i forskellige festivaler, repræsenterede armensk kultur i Prag Festival (2008) og Shanghai "Expo". Siden 2013 startede Lilit sine koncertturneer rundt omkring i verden med livekoncerter i Rusland, Europa og USA.
I 2014 lancerede Lilit Hovhannisyan online-marked, hvor hun udstillede og solgte kjoler og tilbehør designet af hende selv. Samlingerne var baseret på kjoler og tilbehør, som Lilit havde benyttet i sine videoer. De originale kjoler er ikke til salg, og sangeren syr i henhold til kundens ordre.
Siden 2011 har Lilit haft flere succesfulde koncerter. I juni 2017 har hendes musikvideo til ”Im tiknikn es” (Du er min dukke) fået over 27 millioner visninger, og hendes musikvideoer til ”Gnchu” (sigøjner) og ”Es Em Horinel”(Det er mig, der opfandt) og ”De El Mi” (lad være) har opnået over 5 millioner visninger på YouTube, og videoerne til ”Im Srtin Asa”, ”Te Axchiq Lineir”, ”Eli Lilit og Armenian Girl” har opnået over 3 millioner visninger. Den 29. september 2013 udførte Lilit en solokonsert med titlen "Top Stars of Armenia" sammen med Mihran Tsarukyan i Los Angeles, Californien på Pasedena Civic Auditorium.
Lilit blev gift med den armenske sangskriver og rekordproducent Vahram Petrosyan den 29. juni 2011. Han ledsager Lilit på den turné.

16.12.2018
DanArmen afholdt et julearrangement, hvor der deltog 40 medlemmer og venner. Vi havde en fantastik god aften med musik og dans, vi spillede pakkeleg, spiste lækker mad, og havde en sjov oplevelse af julemandens besøg. 

Hvert år venter vi på at det skal blive Jul. Juledagen gøre alle glade, da man på den dag holder julehygge sammen med venner og familie, danser omkring juletræet og synger julesange. En fantastisk dejlig dag. Så er det snart Jul igen. I den anledning inviterer DanArmen alle sine medlemmer og deres familier til en hyggelig middag. Vi skal samles igen for at hygge os, spise lækker mad, spille banko, høre  harmonikamusik og have det sjovt. 


24.12.2017

Så var det Jul igen. Deltagerne ønskede hinanden glædelig Jul. Men desværre, det er ikke alle der kunne holde Jul sammen med familie og venner. Juletiden handler om at glæde andre. Derfor har DanArmen afholdt et julearrangement den 24.december 2017 på KK Idrætshusets café. Et fantastisk godt arrangement med 17 deltagere, heriblandt gæster fra Armenien, der nød julemaden og musikken sammen. Der var også et bankospil med små julegaver til. Selv om julegaverne var ikke så store, bragte de stor glæde blandt de heldige deltagere, der vandt dem. Senere fik vi besøg af julemanden. Han havde en stor sæk fyldt med julegaver. Han gav julegaver til børnene. Alle var glade. Vores gæster fra Armenien fik en dejlig dansk juleoplevelse. De vil tage den med til Armenien. 

jul-2017-webjpg

02.04.2012

DanArmen forening afholdt et arrangement I Emdrup kirke i anledning af påskedagen. Den 2.påskedag blev der inviteret omkring 50 mennesker til en hyggelig aften, heriblandt kirkens medlemmer. Det var en rigtig hyggelig og festlig påskeaften med god påskestemning, sjov, og glæder.  Foreningens gode samarbejdeforhold med Emdrup kirke giver kirkemedlemmer mulighed til at deltage i vores kulturelle arrangementer. Derfor var deltagerne ikke kun Danarmens medlemmer, men også Emdrup kirkens medlemmer. Det var en fantastisk aften med fælles påskesange, lækker mad og dans. Hvis du vil læse lidt mere om festen, så må du downloade en artikel herom fra  Emdrup kirkes   kirkeblade.  

11.06.2010 

FØDSELSDAGFEST

Den 11.juni 2010 holdt DanArmen sin 5 års fødselsdag på Emdrup kirke sammen med sine medlemmer og samarbejdspartner fra Jylland. Dagen var fuld af glæder, lækker mad, kage, dans og sang.