14.05.2019     Præsentation om Armenien

I henholdt til en venlig henvisning til Danarmen fra næstformand i Studentermenigheden i København og bla. Jørgen Schøiler Nielsen har DanArmen's næstformand Anna Karapetian og formand Ole Meldgaard afholdt et oplæg, foredrag om Armenien i Hans Tausens kirke på Halfdansgade 6, 2300 København S.

Studentermenigheden ønskede et oplæg eller foredrag om Armenien fra en herboende armenier præsenteret både rejsen og Armenien på bedste måde, da til efteråret 2019 har de planlagt en studierejse til Armenien for ca. 22-23 universitetsstuderende fra flere studieretninger på Københavns Universitet, men primært nok fra teologi, religionsvidenskab, tværkulturelle og historierelaterede studierog to præster. DanArmens's formand Ole Meldgaard har fortalt om kristieandomen og kirkerne i Armenien og næstformand om de armenske seværdigheder, historiske stede og bygninger, om det armenske folkemord og mm.

Studentermenigheden har haft meget besvær med at skaffe en både dansk og armensktalende guide. Men DanArmen informerede studerende om at den mulig guide for rejse til Armenien kunne lige så godt være DanArmen, da DanArmen selv arrangerer en rejse til Armenien og er til rådighed som guide for alle interesserede.

11.05.2019
Det lykkedes os at arrangere en koncert med pop sangerinden Lilit Hovhannisyan.
Hun kom til Danmark den 09.05.2019 og holdt koncert den 11.05.2019 på Sankt Annæ Gymnasium.
Publikum fik en fantastisk god oplevelse af koncerten. Mange af deltagerne gav ros til DanArmen for en rigtig god og professional arrangement.
DanArmen vil med stolthed sige tak til alle dem som har hjulpet os, så som medlemmer Jannik Evers, Annelise Monsen, Rolf Gregersen, Anette K.Hansen, Ashot Abramian, og de andre. 
Vi vil især takke Artour Karapetian, Vladimir Kirakosyan, Sara Turac for deres økonomisk støtte til dette hårdt arbejde. Det er umuligt at opnå en succes uden donation.

Lilit Hovhannisyan  

Lilit Hovhannisyan blev født den 7. december 1987 i Yerevan, Armenien. Hun startede sin musikuddannelse i musikskolen Jrbashyan. I 2005 blev hun uddannet af statens sangteater i Armenien og i 2011 uddannet på Statens Musikkonservatorium -Komitas, på afdelingen for jazz vokal.
Siden hun var barn, ønskede hun at være fashion designer, men senere besluttede hun at følge en karriere i musik.

Armensk Superstar - 2006  Lilits Hovhannisyans første skridt i den musikalske karriere var gennem den ”Hay Superstar” show, den armenske version af Pop Idol. Lilit fangede publikum med sin unik og charmerende stemme og ekstraordinær stil. I den næste musikkonkurrence blev "Yntsa" tildelt Lilit en grand prix.  

Koncertturne i 2013 - Lilit deltog i forskellige festivaler, repræsenterede armensk kultur i Praha festival (2008) og Shanghai "Expo". Siden 2013 startede Lilit hendes koncertturneer rundt omkring i verden: hun har livekoncerter i Rusland, Europa og USA.
I 2014 lancerede Lilit Hovhannisyan online-marked, hvor hun udstillede (sælger også) kjoler og tilbehør,som selv designet. Samlingerne er baseret på kjoler og tilbehør, som Lilit har brugt i sine videoer. De originale kjoler er ikke til salg, og sångeren syr i henhold til kundens ordre.
Siden 2011 har Lilit haft flere succesfulde koncerter. I juni 2017 har hendes musikvideo til ”Im tiknikn es” (Du er min dukke) fået over 27 millioner visninger, og hendes musikvideoer til ”Gnchu” (sigøjner) og ”Es Em Horinel”(det er mig, der opfundet) og ”De El Mi” har opnået over 5 millioner visninger på YouTube, og videoerne til ”Im Srtin Asa”, ”Te Axchiq Lineir”, ”Eli Lilit og Armenian Girl” har opnået over 3 millioner visninger. Den 29. september 2013 udførte Lilit en solokonsert med titlen "Top Stars of Armenia" sammen med Mihran Tsarukyan i Los Angeles, Californien på Pasedena Civic Auditorium.
Lilit blev gift med armensk sangskriver og rekordproducent Vahram Petrosyan den 29. juni 2011. Vahram Petrosian er sammen med Lilit til den turne.

16.12.2018
DanArmen afholdt en julearrangement, hvor der deltaget 40 medlemmer og venner. Vi havde en fantastik god aften med musik og dans, vi spillede pakkeleg, spist lækre mad, og haft en sjov oplevelse af julemandens besøg. 

Hvert år venter vi på at det skal blive Jul. Juledagen gøre alle glæde, da den dag holder man julehygge sammen med venner og familier, danser omkring juletræet og synger julesange. En fantastisk dejlig dag. Så er det snart Jul igen. I den anledning inviterer DanArmen alle sine medlemmer og deres familier til en hyggelig middag. Vi skal samles igen for at hygge os, spiser lækre mad, spiller banko, hører en harmonikamusik og have det sjov. 


24.12.2017

Så var det Jul igen. Deltagerne ønskede hinanden glædelig Jul. Men desværre, det er ikke alle der kunne holde Jul sammen med sine familie og venner. Juletiden handler det om at glæde andre. Derfor har DanArmen afholdt et julearrangement den 24.december 2017 på KK Idrætshusets café. Et fantastisk godt arrangement med 17 deltagere, heriblandt gæster fra Armenien, nydt julemaden og musikken sammen. Der var også et bankospil med små julegaver til. Selv om julegaverne var ikke så store, men alligevel fik nogle af deltagerne glæde af, da de vandt julegaver. Senere fik vi besøg af julemanden. Han havde en stor sæk fuldt med julegaver. Han delt julegaverne til børnene. Alle var glade. Vores gæster fra Armenien fik en dejlig dansk juleoplevelse. De vil tage den med til Armenien. 

jul-2017-webjpg

02.04.2012

DanArmen forening afholdt en arrangement I Emdrup kirke i anledning af påskedagen. Den 2.påskedag blev der inviteret omkring 50 mennesker til en hyggelig aften, heriblandt kirkens medlemmer. Det var en rigtig, hyggelig og festlig påskeaften med god påskestemning, sjov, og glæder.  Foreningens rigtig godt samarbejdeforholdt med Emdrup kirke giver kirkemedlemmer mulighed til at deltage til vores kulturelle arrangementer. Derfor blev vi inviteret  ikke kun Danarmens medlemmer, men også Emdrup kirkens medlemmer. Det var en fantastisk aften med fælles påskesange, lækker mad og dans. Hvis du vil læse lidt mere om festen, så må du downloade den artikel fra  Emdrup kirkes   kirkeblade.  

11.06.2010 

FØDSELSDAGFEST

Den 11.juni 2010 holdt DanArmen sin 5 års fødselsdag på Emdrup kirke sammen med sine medlemmer og samarbejdspartner fra Jylland. Dagen var fuldt med glæder, lækre mad og kage, dans og sang.