I september 2019 fik DanArmen forening en bevilling fra GTS for forsendelsen af en 40' container til Armenien. 

Pakkeliste og gavebrev - Armenien GTS 19-29.pdf

I juli 2017 har DanArmen sendt humanitær hjælp til H.C.Kofoed humanitarian foundation i Armenien. Containeren var fuld med hospitalsting, kontorting, hjælpemidler til handikappe og mm. Se vedh.  

Gift Certifikat-2017.pdf

I april 2015 blev sendt en container fra Herlev hospitalet til Armenien. Containeren var fuldt med hospitals funktionelle senge, krykke, rollator, stole, førstehjælps midler og mm. Projekt 0612-2672

Indsamlingen af gods til et humanitær bistand er et stort og hård arbejde. Inden man begynder at går i gang med indsamlingen, skal man have et viden om indsamlings arbejds proceduren, en god planlægning, ordentlige aftaler med forskellige institutioner, skole, organisationer og hospitaler. For at organisere arbejdet mere effektivt er det meget vigtigt, at starte indsamlingen i god tid. I starten af året 2009 begyndte vi med indsamlinger. Indsamlede gods blev sorteret og pakket ind i en papkasser. På billeder kan ses, hvordan DanArmens aktive medlemmer afvejede de papkasser og lagt ind i containeren. Skolemøbler, som Holbæk skole doneret os til en god formål blev læsset på en midlertidigt stillet container. Senere hentede vi også ting fra hospitalet. Sidst i november i 2009 blev bestilt en container, som blev stillet op i Holbæk. Alt, som vi indsamlede i forskellige steder, samt på den midlertidig container blev læsset først af og op i den ny bestilte container. Den 20. december i 2009 var containeren klar til afhentning af en Shipping firma. Inden afhentningen skulle alle nødvendige dokumentationer være klar. Dagen efter kom der en kæmpe lastbil, som lastede containeren på og kørt mod havn. 

21.04.2008 

Humanitær bistand fra Danmark til klinikken  "Surb Astvacamajr"

I april 2008 har DanArmen foreningens næstformand Anna Karapetian sammen med H.C.Kofoed skolens direktør Shavarsh Khachatryan besøgt ”Surb Astvacamajr” klinikken i Yerevan, hvor der behandles handicappede og muskel travmatiserede børn. Ved mødet med børne fysioterapeuten Narine Karapetyan, viste hun os de massagestole, som DanArmen sendte til klinikken. Massagestol er en af de vigtigste værktøj for fysioterapeutens daglig arbejde, sagde Narine. Hun udtrykte sin tilfredshed og sagde, at denne massagestol giver de syge børn mere bedre og effektiv behandling. Resultatene er mere synlige og effektive. Klinikken har også fået trænings udstyr, specielle redskaber, samt lego legetøj til at fremme af børnenes udvikling. Klinikens personalet takkede for hjælpen.