26.11.2008
Skole i Ararart amt i landsdbyen Hovtashen.

DanArmen forenings næstformand rejst til Armenien og besøgt en af de skole som havde sendt ansøgning om humanitær hjælp. Da vi kom ind i skolen, så den helt sort ud for os. Vi troede at der kommer ingen børn på denne skole, da det var totalt ødelagt, slidt, urenoveret og uden opvarmning. Skolens kantine og køleskab som ikke virkede så meget trist og kedelig ud. Skolebenkerne var i stykke, stole havde ingen rygstøtte og mv.  

I december i 2008-2009 har DanArmen sendt en container til Armenien til byen Noyemberyan i Tavush region. Den var fuldt med skoleborde, stole, tavler med kridt, køkkenting til kantinen, samt kontorartikler. Hjælpen blev delt ud til 15 forskellige modtagerenheder, heriblandt skolen i Hovtashen i Ararat Amt, som vi havde besøgt.           ( Արարատի մարզ Հովտաշենի միջնակարգ դպրոց (26.11.2008թ. թիվ 0-56 գրություն)).

Efter afsendelsen af gods har en gruppe fra DanArmen foreningen rejst til Armenien og besøgt skolen for at hjælpe dem med installering af PC og programmer. Skoleledelsen nåede kun til at oprette en klasse med PC- til IT undervisning. Skolen havde brug for bolde og andre trænings udstyrer til deres idræt og trænings timer. Udover det skolen manglede varmeanlæg, skoleborde, køleskab til deres lille kantine, tavler og mm.

Nedenunder kan ses det underskrevet dokument, som skolen har modtaget hjælpen. På dokumentet beskrevet om  antal, varer navn, pris og vægt, samt at humanitær hjælpen  ikke er undergivet til salg.


bekrftelse10jpg