GF-2017
Indkaldelse til Generalforsamlingen. Se vedh. fil.

gf-2017_1.pdf

I dag den 18.juni 2017 har Dansk Armensk Forening afholdt sin 12. Generalforsamling på Københavns Kommunes Idræthuset. Før mødet begynder kom DanArmens revisor Freddy Friis forbi for at bekræfte den revideret årsregnskab. Han underskrevet på bilaget, som er blevet klargjort efter revidering af regnskabet. Årsregnskabet blev senere også godkendt af tilstedeværende medlemmer. Man først Anna Karapetian blev valgt som dirigent og Ole Meldgård som referent til mødet. Formanden Ole Meldgård præsenteret årsberetning, hvad der skete i DanArmen i hele 2016. Anna Karapetian lagt årsregnskabet på bordet med sidste kasse- og bankbilag. Alt stemte overens. Der blev stillet et par spørgsmål angående mikro-lån. Efter godkendelse af årsregnskabet blev  DanArmens formand Ole Meldgård og næstformand Anna Karapetian stillet til genvalgt. Begge blev genvalgt. DanArmens kontingent blev fastlagt på 150 kr. i årsbasis. 

Efter Generalforsamling blev der serveret kaffe og saftevand, samt lækre kage som blev bagt på stedet og en lagkage som DanArmens den yngste medlem Alina Geegamian havde bagt. Hun studeret bageri og er meget dygtig bager. 

Efter kaffe og kage var der lodtrækning, mens deltagende sad ved bordet. To af medlemmer vandt gaver. DanArmens medlemmer havde også lidt tid til afslapning og hygge. Der var et glad og tilfredsstillende samvær.

GF-2016
DanArmens afholdt sin 11. Generalforsamling den 11. september i 2016. 

GF-2015
Generalforsamlingen blev afholdt på KK Idrætshuset den 21.juni 2015. Der blev fremlagt DanArmens årsberetning og årsregnskab, som blev godkendt. Anna Karapetian i lighed med årsregnskabet udarbejdede et budget med økonomiske beregninger for det kommende år. Budgettet blev godkendt. Der blev valgt nye bestyrelsens medlemmer. 

GF-2014

Den 07.september 2014 foreningen afhold sin 9.generalforsamling. Formanden Ole Meldgård fortalt om foreningens beretning og næstformand Anna Karapetian fremlagt årsregnskabet for 2013. Begge blev godkendt.

GF-2013

DanArmens den 8.Generalforsamlingen blev afholdt den 20.05.2013.  I forbindelse med Danarmens fødselsdag blev der dækket et bord med lækre mad og til desserten havde næstformanden Anna Karapetian bagt en fødselsdaglagkage. Der var en god stemning og hygge. 

GF-2012
DanArmen afholdt sin 7.Generalforsamling den 27.05.2012 på KK Idrætshuset. Efter generalforsamlingen blev der fejret DanArmens 7 årsdagen, hvor  bestyrelsesmedlem Anna Avannesyan havde bagt en flot fødselsdagslagkage. 

GF-2011

Den 08-05.2011 blev på København Idrætshuset afholdt DanArmens den 6. Generalforsamling. 

GF-2010
Der blev afhold Generalforsamling den 29.05.2010. Foreningens formand Ole Meldgård fortalt om DanArmens gennemførte projekter  i 2009. Projektet hjælp til Armenien og projektet "Øst og vest, Danmark er bedst" var succesfulde projekter. 
Næstformanden Anna Karapetian fortalt om foreningens derværende økonomisk situation, samt der blev fremlagt årsregnskabet for 2009. Årsregnskab blev godkendt.

Efter generalforsamlingen foreslåede bestyrelsen om at fejre dagen, da året gået godt for DanArmen med sine succesfulde projekter. Det var fuldt enighede med tilstedeværende medlemmer om at besøge "SHIRAK" den armensk restaurant i byen.

GF-2008 

Indkaldelsen til generalforsamlingen kan ses på den vedhæftet fil. GF afholdt den 21.juni 2008.