24.12.2017

Så var det Jul igen. Alle ønskede hinanden glædelig Jul. Men det er ikke alle som kunne holde Jul sammen med sine familie og venner. Juletiden handler det om at glæde andre. Derfor har DanArmen afholdt et julearrangement den 24.december 2017 på KK Idrætshusets café. Et fantastisk godt arrangement med 17 deltagere, heriblandt gæster fra Armenien, nydt julemaden og musikken sammen. Der var også et bankospil med små julegaver til. Selv om julegaverne var ikke så store, men alligevel fik nogle af deltagerne glæde af, da de vandt julegaver. Senere fik vi besøg af julemanden. Han havde en stor sæk fuldt med julegaver. Han delt julegaverne til børnene. Alle var glade. Vores gæster fra Armenien fik en dejlig dansk juleoplevelse. De vil tage den med til Armenien. 

jul-2017-webjpg

I 2012 på 2.påskedag har DanArmen forening arrangeret en hyggelige og festlige påskeaften i Emdrup kirke. DanArmen forening har et rigtig godt samarbejdeforholdt med kirken, og derfor der blev inviteret  ikke kun Danarmens medlemmer, men også Emdrup kirkens medlemmer. Der var en fantastisk aften med fælles sang, lækker mad og dans. Her er en artikel fra Emdrup kirkeblade.  

FØDSELSDAGFEST

Den 11.juni 2010 holdt DanArmen sin 5 års fødselsdag på Emdrup kirke sammen med sine medlemmer og samarbejdspartner fra Jylland. Dagen var fuldt med glæder, lækre mad og kage, dans og sang.