16.12.2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere porttitor augue en turpis porttitor maximus. Nulla luctus Elementum felis, sit amet condimentum Lectus rutrum own.

24.12.2017

Så var det Jul igen. Deltagerne ønskede hinanden glædelig Jul. Men desværre, det er ikke alle der kunne holde Jul sammen med sine familie og venner. Juletiden handler det om at glæde andre. Derfor har DanArmen afholdt et julearrangement den 24.december 2017 på KK Idrætshusets café. Et fantastisk godt arrangement med 17 deltagere, heriblandt gæster fra Armenien, nydt julemaden og musikken sammen. Der var også et bankospil med små julegaver til. Selv om julegaverne var ikke så store, men alligevel fik nogle af deltagerne glæde af, da de vandt julegaver. Senere fik vi besøg af julemanden. Han havde en stor sæk fuldt med julegaver. Han delt julegaverne til børnene. Alle var glade. Vores gæster fra Armenien fik en dejlig dansk juleoplevelse. De vil tage den med til Armenien. 

jul-2017-webjpg

02.04.2012

DanArmen forening afholdt en arrangement I Emdrup kirke i anledning af påskedagen. Den 2.påskedag blev der inviteret omkring 50 mennesker til en hyggelig aften, heriblandt kirkens medlemmer. Det var en rigtig, hyggelig og festlig påskeaften med god påskestemning, sjov, og glæder.  Foreningens rigtig godt samarbejdeforholdt med Emdrup kirke giver kirkemedlemmer mulighed til at deltage til vores kulturelle arrangementer. Derfor blev vi inviteret  ikke kun Danarmens medlemmer, men også Emdrup kirkens medlemmer. Det var en fantastisk aften med fælles påskesange, lækker mad og dans. Hvis du vil læse lidt mere om festen, så må du downloade den artikel fra  Emdrup kirkes   kirkeblade.  

11.06.2010 

FØDSELSDAGFEST

Den 11.juni 2010 holdt DanArmen sin 5 års fødselsdag på Emdrup kirke sammen med sine medlemmer og samarbejdspartner fra Jylland. Dagen var fuldt med glæder, lækre mad og kage, dans og sang.